Cum a slabit Gabriel Padiu 44 kg in 8 luni

Obezitatea - un flagel mondial
 
Acestea erau cuvintele pe care le auzeam zi de zi şi pur şi simplu, nu numai că mă scotea din sărite, dar mă făceau să nu-mi găsesc liniştea. 
de fiecare dată luam hotărârea să " gata, de astăzi mă apuc să slăbesc "dar niciodată nu o respectam. Până la urmă, ceva m-a hotărât. Boala ! 
Ajunsesem să am complicaţii cu diabetul - valori, câteodată, şi de 300, cu ficatul, dincolo de limită, rinichii, iarăşi cu probleme, şi, ce era cel mai grav, cu inima. 
Printr-o întâmplare nefericită, am ajuns la spital, două săptămâni m-am zbătut între viaţă şi moarte. 
Dumnezeu a făcut o minune cu mine. Şi atunci, m-am hotărât. Sosise momentul decisiv. 
Iată ce am făcut: 
Timp de două săptămâni, am studiat pe internet tot ce se găsea referitor la alimentaţie sănătoasă,calorii, şi modalităţi veridice, corecte şi sănătoase oferite publicului în pierderea kg. Am analizat cu atenţie tot ce s-a scris, 
toate reţetele de slăbire abordate de alţii, am discutat cu nenumăraţi nutriţionişti, şi fiind ferm convins că am descoperit eu esenţa lucrurilor, mi-am făcut un plan de bătaie şi am trecut la... treabă. 
 
Dragii mei, când ai curaj, poţi porni la treabă şi să fiţi fermi convinşi că veţi reuşi. 
În primul rând am procedat la curăţirea organismului, lucru strict pe care trebuie să-l faceţi, deoarece organismul fiind curaţat de toxine poate prelua, o nouă schimbare mai uşor.  
 
Vă prezint meniul. Uitaţi ce a mâncat Gabriel Padiu timp de opt luni ca să slăbească 44 de kg.
 
 1 - Dimineaţa, o cană mare de ceai de muşeţel îndulcit cu ştevie americană,  10 picături - se găseşte la orice farmacie. ieftină.
Neapărat adăugaţi şi un sfert de linguriţă de scorţişoară. ajută mult, şi în plus, anulează balonarea în orice moment.
 
 Prima masă va cuprinde pui la rotisor sau la grătar, fără pieliţă, fără aripi, cât puteţi, alături de un castron salată de roşii, ardei gras, ceapă, mărar, lămâie, alte mirodenii, după gust.
La nevoie, puiul poate fi înlocuit şi cu curcan preparat în aceleaşi condiţii, rotisor sau la grătar.
 
Ca desert, aici e aici, puteţi mânca un produs bariatric pe bază de proteine şi fructoză. 
Aceste produse se găsesc pe internet direct la clinica PONDERAS, sau LaserMed
Nu sunt scumpe, dar ele sunt cheia întregii reţete de slăbit. Conţin proteine, substanţele nutritive necesare organismului, iar unele sunt pe bază de fructoză necesară organismului, mai ales celor bolnavi de diabet.
 
Până la ora 18.00 mai puteţi mânca: iaurt ZuZu 0 grame grăsime, 2-3 pahare pe zi, castraveţi verzi - nu din aceia lucioşi din import, au 15 calorii/100 grame roşii, au 20 de calorii, mere acre, în niciun caz pâine şi sub nicio formă grăsimi. 
Organismul uman are nevoie de trei lucruri de bază în hrănirea sa:
- proteine, 
- lipide
- glucide, 
Dacă îi vei da proteine şi glucide, lipidele vor fi luate din corp automat - astfel putem scapa de grăsimile din corp.
Ca băuturi vă pot recomanda suc de lămâie îndulcit cu ştevie americană, 1 - 2 pahare, cola 0 sau cola green, pe bază de ştevie, mai dulce decât zahărul de 30 de ori, dar care este non valorică, non glicemică. 
 
Atenţie : Dacă veţi vedea că într-o lună aţi slăbit mai mult de 8 kg, ponderaţi dieta, dar fără să reveniţi la grăsimi, mezeluri, pâine, sau mâncăruri cu combustie calorică mare. Căutaţi pe internet tabelul cu calorii şi vă orientaţi de acolo. 
 
Nu uitaţi, aveţi neapărată nevoie de produsele bariatrice: napolitane cu cremă de ciocolată şi vanilie, shake-uri cu vanilie, 
capuccino, cafea, mango, lămâie, 
îngheţate bariatrice, supe, clătite bariatrice, etc, deoarece, atunci când vă e foame, vă salvează şi ajută pielea organismului să nu se lase, 
să nu apară vergeturi.
 
DUPĂ ORA 18.00 NU MAI CONSUMAŢI NIMIC. DACĂ NU REZISTAŢI, PUTEŢI MÂNCA UN MĂR ACRU, un castravete crud, o roşie.
În tot cursul zilei, consumaţi apă plată Aqua, chiar şi trei litri/zi, dacă puteţi. 
E singura apă care nu generază tensiune arterială deoarece are un procent mic de sodiu.
 
 
Dragii mei, încercaţi, că se poate. Eu, unul, am reuşit. am scăpat de diabet, de tensiune, şi toate analizele mi-au ieşit perfecte.
Când crezi că totul nu mai are rost, că nu mai ai chef de viaţă, încearcă să arunci, să scapi de ceea ce nu e al tău: kg în plus. 
Vei vedea că ai un alt chef de viaţă, iarba e verde, cerul e albastru, 
soarele e minunat şi viaţa e a ta, îţi aparţine. Vă doresc baftă. Gabriel Padiu
 
p.s - Dacă nu vă descurcaţi, dacă aveţi probleme îmi scrieţi la pagina de Contact şi voi răspunde cu promptitudine.