Gabriel Padiu De la masura 62 la 48

De la masura 62 la masura 48 intr un timp atat de scurt nu pot da decat o explicatie : nu am mai mancat dupa ora 6 , iar in loc de ,, dulce'' am mancat produse bariatrice , vezi pagina lor pe contul meu ! Am avut montat de acum 8 ani un inel gastric pe care l am scos acum 4 luni ! Se misca si mi-a creeat mari probleme , daca nu ma opera la timp prof Copaescu Catalin astazi eram dincolo!!! Asa ca starea sanatatii mele m a pus pe ganduri si am inceput sa ma documentez pe internet ce e de facut ?

E mult de spus e mult de povestit dar fiti siguri am sa va spun totul!!!multumesc lui DUMNEZEU ca sunt perfect sanatos cu analizele perfecte ( aveam acum patru luni leucocite 21 de mii )mananc carne de vita sau pasare numai la gratar sau rotisor , mananc ce vreau fara excese deloc paine , nu mancam nici inainte , mananc numai dulciuri , sucuri. ciocolate inghetata, toate BARIATRICE VEZI PRODUSE BARIATRICE !!!! dupa ora 18 - 19 nu mai mananc nimic, ATENTIE E GREU , E F GREU DAR IN PRIMELE 2 SAPTAMANI DUPA ACEEA E ASA DE USOR , NU MAI VEZI SENSUL DE A MANCA DUPA ORA 6 ,===== bonus !!!!

AM SCAPAT DE DIABET, de la 300 am ajuns la 94 fara medicamente fara nimic MULTUMESC LUI DUMNEZEU , CA AM SCAPAT DE O BOALA VECHE DE VREO 10 ANI !

VA DORESC BAFTA DRAGII MEI , NU E USOR , DAR MERITA !!!